fbpx

Despre noi

Despre noi și viziunea noastră

Am început să punem bazele acestui proiect de suflet în familie, în urmă cu 5 ani de zile iar planul nostru este unul mare și complex care prinde contur pe zi ce trece în acest loc extraordinar, valea dinozaurilor lângă satul Sibișel (Râu de Mori), Hunedoara.

Am ales acest loc deoarece are o istorie bogată în spate care nu trebuie uitată sau pierdută. În această vale s-au descoperit primele fosile de dinozauri din România. Este un lucru de care trebuie să ne mândrim și să-l facem cunoscut întregii lumi.

Proiectul acestui parc este grandios și tare drag nouă iar în următoarele rânduri vom încerca să dăm câteva detalii din culise.

Am inaugurat parcul Dinosaur World Transylvania în august 2021 și continuăm să lucrăm intens pentru a dezvolta și transforma acest parc într-un sat de vacanță tematic care se extinde pe o arie de zeci de hectare cu șes, pădure, râu, deal și munții în zare…un paradis pentru iubitorii de natură.

Dorim să vă invităm în acest loc mirific și plin de semnificație pentru a crea momente unice și amintiri frumoase alături de cei dragi. 

În ținutul Hațegului, un colț de natură unic, locația noastră va fi locul ideal unde vei putea scăpa de agitația urbană. Un refugiu de care avem atâta nevoie și care ne va revigora trupul și sufletul.

Transformarea a început!

Cum vom transforma acest loc și ce veți găsi în el?

Suntem entuziasmați să vă informăm că avem în plan cât mai curând să amenajăm o baltă pentru pescuit și mai precis vom avea păstrăv.

Prioritare sunt și locurile de cazare pe care dorim să le punem la dispoziția voastră prin diferite forme fie ele la cort sau glamping, în cabane, căsuțe în copac, căsuțe de lut în pământ, dotate cu toate facilitățile necesare.

De asemena pregătim zona de camping cu autorulote care va dispune de toalete, bucătărie, sală de mese, saune și bazine de înot, loc pentru foc de tabără și multe altele.

Totodată pregătim săli pentru nunți/ botezuri și diferite evenimente atât în interior cât și în aer liber decorate cu gust pentru a vă bucura de momentele importante din viață.

În interiorul parcului vom amenaja terenuri pentru sport și disponibilitate de plimbare cu bicicleta pe diferite trasee montane.

Vom avea diferite locații pentru relaxare precum un centru spa & wellness, piscine/ jacuzzi și ciubăre pentru că știm cât de importantă este recreerea și detensionarea acumulate într-o lume atât de haotică și repezită.

În proximitatea parcului, vom amenaja o tabără tematică airsoft, cu diferite activități pentru iubitorii de adrenalină. Acesta va fi locul de unde va pleca cea mai lungă tiroliană care va traversa valea dinozaurilor.

Așadar, ne dorim ca acest loc să fie unul unic, frumos și plăcut din toate punctele de vedere pentru a vă dărui momente de neuitat, petrecute alături de cei dragi în acest popas magnific din România.

Noi ne-am îndrăgostit de acest loc și sperăm ca această dragoste și pasiune pentru aceste meleaguri fabuloase să ajungă și la voi.