fbpx

Politica de retur

Returnarea produselor

Cumpărătorul are dreptul de a returna bunurile achiziționate sau să renunțe la un serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fără a explica vreun motiv și fără a suporta un const decât cele de transport. Potrivit cu OUG nr 34/2014, perioada de reuturnare a unui produs sau renunțare la un serviciu se poate face în 14 zile calendaristice din ziua în care cumpărătorul intră acestuia.

În cazul în care ați primit un produs incomplet sau neconform, este necesar să ne comunicați acest lucru în maxim 48 de ore de la primirea comenzii. Orice sesizare după acest termen nu va fi luată în considerare.

În cazul în care se dorește returnarea produselor, cumpărătorul trebuie să trimită un email la adresa office@dinosaurworld.ro cu cererea, după care va fi contactat și instruit cu pașii necesari.  În cazul în care comanda a fost achitată, dinosaurworld.ro va rambrusa suma în maxim 14 zile de la data informării de către cumpărător. Suma va fi returnată în următoarele feluri:

  • pentru comenzile achitate cu cardul online, se va restitui suma în contul din care a fost efectuată plata
  • pentru comenzile achitate cu ramburs, se va restitui suma prin virament bancar într-un cont oferit de cumpărător

Excepții în care returul nu este posibil:

  • Dacă cumpărătorul a achiziționat un produs / serviciu pentru o dată anume iar acesta solicită returnarea banilor după data rezervată
  • Furnizarea de bunuri confecționate după specificațiile prezentate de cumpărător sau personalizare în mod clar. Conform OUG nr. 34/2014, art. 16 lit. c, produsele confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar, nu pot fi returnate
  • furnizarea de bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau expira rapid
  • furnizarea de conținut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al cumpărătorului și după ce acesta a confirmat că a luat cunoștința de faptul că își va pierde dreptul la retragere

Informatiile necesare pentru a procesa comanda de retur:

  • data expedierii comenzii
  • numărul comenzii
  • suma de returnat
  • modalitatea de plată dorită sau furnizarea unui cont bancar în care se va face viramentul

Consturile de transport a comenzii returnate va fi suportată de către client. Indiferent de motivul returului, produsele trebuie să fie în aceleași condții în care au fost trimise clientului, cu etichetele intacte și împreună cu toate accesoriile/ cadourile după caz. Produsele returnate trebuie să fie în aceeași condiție ca la primire: fără defecte (cu excepția defectelor ascunse și cele deja semnalate de către client) cadou în starea lui originală, nedeteriorată și nedesigilată. Pentru retururi integrale de comenzi, clientul primește banii aferenți produselor returnate, fără costul transportului, achitat inițial, în interval de 14 de zile calendaristice de la data la care dinosaurworld.ro este informat de către client cu privire la decizia acestuia de a returna produsele.

Atenție! Nu primim colete returnate cu plata ramburs. Primim doar colete pentru schimb de produse sau retur a căror plată de transport a fost efectuata de expeditor (client).

Important!
Nu vom primi colete returnate cu plata cu ramburs.

Ne rezervăm dreptul de a nu accepta comenzi de la clienți care au efectuat mai mult de 3 retururi în parcurs de 3 luni consecutive.

În cazul în care doriți restituirea contravalorii unor bilete achiziționate online pe motiv că nu vă puteți prezenta, achiziționate din greșeală sau alte motive alte motive personale, puteți cere acest lucru dar să ținți cont că vom reține taxele aferente procesării plății. Pentru acest lucru vă rugăm să ne contactați pe adresa de email office@dinosaurworld.ro