fbpx

Povestea noastră

REDESCOPERIND TRECUTUL

Am început acest proiect grandios pe meleagurile preistorice din Țara Hațegului, unde s-au descoperit primele fosile de dinozauri din România. Vrem ca acest loc plin de istorie să renască și să fie cunoscut în întreaga lume. Pășind pe urmele giganților, construim o experiență de neuitat.

FĂURIND VIITORUL

Vom face din acest loc un colț de rai în mijlocul naturii, un sat de vacanță inedit, înconjurat de dealuri, păduri și munții Retezat pe fundal. Un loc excelent pentru ați petrece timpul împreună cu cei dragi. Vă întâmpinăm cu distracție, aventură, istorie, natură, relax, evenimente speciale, restaurant cu preparate tradiționale din produse locale și surprize.

Descoperă Dinosaur World Transylvania

De la parcul cu dinozauri, locuri de joacă pentru copii, zone relax pentru adulți, activități pentru iubitorii de aventură până la ferma de animale, Dinosaur World Transylvania are tot ce ai nevoie pentru o ieșire din lumea urbană.

Cumpără biletele astăzi și lasă-ți copiii să se bucure de cele mai distractive activități în aer liber din parcul nostru într-un cadru minunat la poalele munților Retezat.