fbpx

Despre noi

Despre noi și viziunea noastră

Am început să punem bazele acestui proiect de suflet în familie, în urmă cu mai mulți ani de zile iar planul nostru este unul mare și complex care prinde contur pe zi ce trece în acest loc extraordinar, Valea Dinozaurilor, lângă satul Sibișel (Râu de Mori), Hunedoara.

Am ales acest loc deoarece are o istorie bogată în spate care nu trebuie uitată sau pierdută. În această vale s-au descoperit primele fosile de dinozauri din România. Este un lucru de care trebuie să ne mândrim și să-l facem cunoscut întregii lumi.

Proiectul acestui parc este grandios și tare drag nouă iar în următoarele rânduri vom încerca să dăm câteva detalii din culise.

Am inaugurat parcul Dinosaur World Transylvania în august 2021 și continuăm să lucrăm intens pentru a dezvolta și transforma acest parc într-un sat de vacanță tematic care se extinde pe o arie de zeci de hectare cu șes, pădure, râu, deal și munții în zare…un paradis pentru iubitorii de natură.

Dorim să vă invităm în acest loc mirific și plin de semnificație pentru a crea momente unice și amintiri frumoase alături de cei dragi. 

În ținutul Hațegului, un colț de natură unic, locația noastră va fi locul ideal unde vei putea scăpa de agitația urbană. Un refugiu de care avem atâta nevoie și care ne va revigora trupul și sufletul.

Transformarea a început!

Descoperiți cum modelăm acest loc și ce vă așteaptă în acest univers fascinant!

Prioritatea noastră principală este să vă oferim opțiuni de cazare variate, adaptate nevoilor dumneavoastră, fie că preferați campingul sau luxul glampingului, cabanele rustice sau chiar confortul unui hotel, toate echipate cu facilitățile necesare.

De asemenea, creăm un spațiu de camping pentru autorulote, cu facilități precum toalete, bucătărie, o sală de mese primitoare, saune și bazine de înot, dar și locuri amenajate pentru foc de tabără și multe altele.

Pentru evenimente deosebite precum nunți, botezuri sau alte festivități, pregătim săli elegante, atât în interior, cât și în aer liber, decorate cu bun gust și atenție la detalii pentru a vă bucura de momentele importante ale vieții.

Suntem încântați să vă anunțăm că avem în plan amenajarea unor bălți pentru pescuit cu păstrăv, oferindu-vă o experiență relaxantă și plăcută în mijlocul naturii.

În interiorul parcului, veți găsi terenuri special amenajate pentru diverse sporturi și plimbare cu bicicleta pe diferite trasee montane.

Dorim să vă oferim și spații dedicate relaxării, precum un centru spa & wellness, piscine și jacuzzi, înțelegând importanța unei reîmprospătări și detensionări într-o lume atât de agitată.

Așadar, proiectul nostru se desfășoară pe o perioadă extinsă, iar visul nostru este să creăm un loc unic, frumos și confortabil din toate punctele de vedere. Aici, vă invităm să vă bucurați de momente de neuitat alături de cei dragi, într-un popas magnific din inima României.

Ne-am îndrăgostit de această regiune și sperăm că pasiunea și dragostea noastră vor fi transmise și vouă.