fbpx

Ferma de animale

descoperă Măreția bizonilor

În interiorul parcului nostru, traseele sunt cu adevărat variate și toate potrivite pentru familii cu copii, însă o plimbare la ferma de animale este de neratat.

BIZONI AMERICANI

Cele mai grandioase animale din America de Nord, au ajuns și în ferma noastră! Bizonii se caracterizează printr-o cocoașă accentuată, coarne scurte dar ascuțite, capul masiv și o blană maro închis. Sunt animale impunătoare, robuste și capabile să se adapteze la toate climatele. Vino să-i admiri în parc!

MĂGARI

Măgarul este răbdător, atent, controlat și adoră compania.
Caracterul lui blând, sociabil și umil, îl face un prieten ideal pentru copii, iar capacitatea lui de a relaționa, l-a făcut terapeutul excelent în ajutorarea copiilor cu dificultăți de socializare din cauză emoțională, fizică sau psihică.

PONEI

Poneii atrag atenția datorită aspectului lor mic și dulce care ne inspiră simpatie. Sunt animale extrem de îndrăgite de către copii și perfecte pentru o plimbare în natură. Printre caracteristicile distinctive ale acestor patrupede se numără rezistența fizică, robustețea și cumpătarea.
Fă cunoștință cu poneii noștri în interiorul parcului Dinosaur World Transylvania.

alpaca

Alpaca este un animal puțin cunoscut în România dar care face furori în ultima perioadă. Originar din America de Sud, anul acesta a ajuns și la ferma noastră pentru a bucura copiii și nu numai.
Este un animal inteligent, cu carismă și personalitate, haios și jucăuș, așa că hai în parc să-l cunoști.

cerbi lopătari

Să vezi cerbi stârnește mereu mare entuziasm, poate pentru că se întâmplă foarte rar să-i admiri așa de aproape. O experiență unică și fascinantă, care îți permite să intri în contact cu natura acestor animale extraordinare!

căprițe pitice

Un animal drăguț, jucăuș și plin de viață care se împrietenește rapid cu copii. Sunt inteligente, curioase, pofticioase, adoră să mestece orice le iese în cale și să se cațere. Vino să faci cunoștință cu căprițele noastre pitici.

cai

 Animale erbivore caracterizate printr-o postură elegantă, o coamă minunată și o capacitatea extrem de mare de a rezista la eforturi fizice intense. O adevărată valoare! Vino să-i vezi în parc.

iepurași

Iepurele este probabil cea mai cunoscută rozătoare din fermă. Datorită aspectului lor tandru și prietenos, iepurii sunt adesea adoptați ca animal de companie.
Ușor de îmblânzit, iepurii sunt animale erbivore, foarte rapide și capabile să facă salturi foarte lungi.

ÎN CURÂND

Stâna de Oi

Vizitează stâna cu o turmă de peste 100 de oi.

PLIMBARE CU MĂGARUL

Plimbare călare pe măgar.
În interiorul parcului nostru cei mici se pot bucura de compania animalelor blânde, drăgălașe și sociabile printr-o plimbare călare.

PLIMBARE CU PONEI

Plimbare călare pe ponei.
Turul are loc pe un traseu din parc împreună cu ghidul nostru de nădejde.

PLIMBARE CU CALUL

Plimbare călare pe cal.
Turul are loc pe un traseu din parc împreună cu ghidul nostru de nădejde.